Wednesday, October 12, 2011

Seminar hos EDB Ergogroup Bergen
Velkommen til en opplevelsesrik Microsoft-dag
Torsdag 24. november setter Microsoft opp sitt fantastiske opplevelsessenter i lokalene våre på Bryggen i Bergen.  Sammen med andre kunder får du et innblikk i mulighetene som teknologien gir. Vi fokuserer spesielt på hvordan oppnå bedre kommunikasjon og samhandling i egen virksomhet og ut mot samarbeidspartnere/kunder. Du får garantert ideer som kan tas i bruk i egen virksomhet!

For IKT-medarbeidere tilbyr vi korte foredrag innen Microsoft teknologi; Windows 8, Windows Phone 7.5 (kodenavn Mango), SharePoint 2010, CRM 2011, Microsoft BI, Microsoft Lync, System Center Roadmap mm. Disse går fortløpende utover ettermiddagen i korte “slot’er” à 20 min slik at har anledning du får med deg  – og kryss av på påmeldingsskjemaet hva du vil delta på.

Vi starter med en uformell lunsj fra kl. 11:30. Deretter blir det noen timer med faglig påfyll, før det blir litt god mat, drikke og mulighet til å mingle med våre konsulenter og andre kunder.

Litt mer om opplevelsessenteret;
Microsoft opplevelsessenter er en arena hvor kunder selv kan prøve og få en opplevelse av hvordan Microsoft-teknologi kan bidra til å;
·         nå strategiske virksomhetsmål
·         oppnå økt produktivitet
·         redusere kostnader knyttet til kommunikasjon og informasjonsarbeid
…gjennom forbedret kommunikasjon og samhandling.


Hjertelig velkommen!

Hilsen oss i
EDB ErgoGroup Consulting Bergen
Påmelding
klikk her

Tid: 24. november 2011 kl. 11:30-18:00->


Målgruppe: IT og ledelse


Deltakeravgift: gratis

Spørsmål?
Kontakt Arild Pedersen
mail eller telefon
930 55 885.


MVP Dagen nærmer seg (Norwegian post)

Da er det bare en uke til MVP dagen  hvor 10 fantastiske Norske MVP'er og meg skal ha en dag fult av praktiskte foredrag på norsk med...